Tuesday, 19 July 2011

Udah Sampei ...



Syukur alhamdulillah dah selamat sampai di bumi Brunei Darussalam.... pagi td sblm flight dpt surprise kt airport !!! thank you very much, i really really really really really really really really really really really really really really really really really really really really really really really really really really really appreciate it ^^

Tak pernah-pernah aku tdo sepanjang flight, tp disebabkan malam semalam x tdo langsung so mmg lena je la... tau-tau je dah nk landing, tp tengkuk sakit la pulak dok tdo dlm posture yg kureng sesuai... lps settle immigration & collect baggage terus p sewa kereta & ke hotel... (tgh dok tunggu partner ni, tu yg sempat buat entry ni hehehe)

Maka dgn ini bermulalah kisah di Brunei utk jangka masa lebih kurang sebulan, byk misi yg nak capai & at the same time kena juggle kerja2 utk projek UK & Malaysia.... mati wooo ini macam, kalo la diri ini boleh diklon kan senang.... tp apepun, kena settlekan yg priority dulu & that is in Brunei :)

Ya Allah mengantuknya... mau lelap la kejap, kang partner dh sampai pandai la dia nk kejut :D


zzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzz............................... kroh kreh kreeeooohhhh

2 comments:

missna said...

rajin mr addie update blog sekarang:)

aDdiE said...

boleh la sikit-sikit, masih lg tgh dok belajar berblogging :D

how was the work experience ???